Video: Lerares had seks met leerling, bizar telefoontje onthult haar daden

Print
Amerika is al maanden in de ban van lerares Brittany Zamora. De 28-jarige vrouw zou orale seks hebben gehad met een dertienjarige jongen uit haar klas. Zeker vier keer, in een auto of in haar eigen klaslokaal, zelfs wanneer de andere leerlingen een film moesten bekijken. Nu is er een telefoongesprek uitgelekt waarin ze haar daden probeert te minimaliseren.

Op het eerste gezicht leek Brittany Zamora een toegewijde leerkracht, die een gelukkig en normaal leven leidde. Ze was pas enkele jaren getrouwd met haar grote jeugdliefde en haar carrière ging vlot, zodra ze een vast contract gekregen had in de Las Brisas Academy in Goodyear Arizona. Maar dat was allemaal maar schijn, want de vrouw maakte misbruik van haar machtspositie gemaakt.

Seks in de klas
Het balletje ging rollen toen één van de ouders van haar leerlingen aan de alarmbel trok in maart 2018. De moeder van een jongen had immers wat expliciete berichtjes gelezen tussen Zamora en de tiener. Daarin zou meermaals te lezen zijn geweest dat de twee seks hadden, binnen en ook buiten de schoolgebouwen.

Nu blijkt uit onderzoek dat het daar niet bij bleef. Zamora en de jongen deden ook aan orale seks in het klaslokaal. Niet alleen wanneer niemand toekeek, ook wanneer de andere leerlingen een film moesten bekijken. Minstens één student merkte het op en verspreidde het nieuws.

Bizar telefoontje
In een gelekt telefoongesprek tussen de vader en de lerares probeert ze haar kindermisbruik onder de mat te vegen. ,,Je bent een monster, een pedofiel, een kindermisbruiker. Wat voor een pervers iemand ben je eigenlijk gewoon”, roept de vader haar woedend toe. Ze doet alsof ze niet kan begrijpen waarom hij haar zo hard aanpakt en laat zelfs haar man aan de telefoon komen en zeggen dat "God vergiffenis preekt".