‘Gouwe Oudjes’ op het toneel door ’t is W.A.T.

Print
‘Gouwe Oudjes’ op het toneel door ’t is W.A.T.

Niets is wat het lijkt bij de ‘Gouwe Oudjes’. Afbeelding: Toneelvereniging ’t is W.A.T.

Wanssum -

Toneelvereniging ’t is W.A.T. staat op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart op de planken met het nieuwe humoristische stuk ‘Gouwe Oudjes’.

De voorstelling vindt plaats in de Zandhoek aan de St. Leonardsweg 1 in Wanssum en begint op vrijdag om 19.30 uur en op zaterdag om 14.00 uur en 19.30 uur. De zaal gaat telkens een half uur voor aanvang open.

In de huiskamer zitten vier oudjes, één man en drie vrouwen. Klaas zat op de grote vaart, Bep is een vrouw uit het leven, Trudie komt van de boerderij en Cornelia had het vooral druk met netwerken. Ze krijgen plichtmatig bezoek en dan spelen ze de verstrooide, licht demente oudjes. Klaas krijgt bezoek van zijn havenliefjes. Cornelia haar dochter en schoonzoon willen nog iets met haar regelen en de zus van Trudie brengt ook onverwachts een bezoekje. Als de criminele neef van Bep ook nog binnenvalt wordt het voor de oudjes een beetje te druk. Wanneer er geen bezoek of verpleging is, dan laten de oudjes zich van een heel andere kant zien.

De entree bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen tot 15 jaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen