Joost Quaring regeert als Vors Lucifer over Kaetelaers in Steyl

Print
Joost Quaring regeert als Vors Lucifer over Kaetelaers in Steyl

Vors Lucifer 2019 Joost Quaring. Afbeelding: Aneta Martens

Steyl -

Joost Quaring (d’n duustere) zwaait de komende dagen als Vors Lucifer 2019 de scepter over het rijk van de Kaetelaers in Steyl. De 50-jarige werd zondagavond tijdens het Duuvelsbal uit de hel gehaald. Hij regeert met het motto: ‘Weg geit ’t gereidsjap en ’t werkvél, vanaáf nôw regeert d’n Duustere vanoét de hél’.

Vors Lucifer is getrouwd en vader van twee ‘duuvelse’ zonen, die allebei actief zijn in de jeugdcommissie van de Kaetelaers. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij Cas Exhibition Partner als calculator. In zijn vrije tijd is hij veel te vinden op de wielrenfiets en lid van de wielerteams ’t Löp Sjpaak en Puurspanje.

In Steyl is Vors Lucifer geen onbekende. Zo is hij lid van de technische commissie van Stichting Stijlvol Steyl en is hij mede het creatieve brein achter de vele versieringen achter de ‘sjoénste sjtraot van de Venloup’. Maar bovenal is Vors Lucifer al meer dan 22 jaar een bevlogen lid van de Kaetelaers, waar hij onder meer twaalf jaar een bestuursfunctie heeft vervuld. Joost Quaring is de duizendpoot binnen de technische commissie van de Kaetelaers en de grote animator in de realisatie van de nieuwe duuvels- en rechterswagens.

Vors Lucifer houdt receptie op vastelaovesmaandag 4 maart, van 19.30 tot 21.30 uur in Zaal Vriendenkring, de hoéskamer van Steyl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen