Grote drugsvangsten in haven Antwerpen

Print
Grote drugsvangsten in haven Antwerpen

Afbeelding: Hollandse Hoogte

De politie in Antwerpen heeft twee ladingen cocaïne onderschept. In een van de gevallen ging het om 2,4 ton die verstopt zat in een container. Het gaat om een van de grootste vangsten ooit in de Belgische havenstad.

Volgens Belgische media arresteerde de politie zeven verdachten. De politie en douane kwamen de transporten op het spoor na de vondst van een onbeheerde koelcontainer in de haven. In de vloer daarvan ontdekte de politie 317 kilo cocaïne. In het onderzoek dat volgde kwam de politie een tweede container op het spoor met nog veel meer drugs. De straatwaarde van die lading bedraagt ongeveer 120 miljoen euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen