Carnavalsvierders aan de haal met biertontafel in Horst

Print
Carnavalsvierders aan de haal met biertontafel in Horst

De biertontafels die in Horst werden gebruikt tijdens de sleuteloverdracht op carnavalszondag. Afbeelding: Facebook

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Carnavalsvierders hebben afgelopen zondag in de Mèrthal in Horst een grote biertontafel gestolen. De gemeente Horst aan de Maas roept de ‘leners’ op om de tafel zo snel mogelijk te retourneren.

De gemeente, die zondag in de Mèrthal in Horst de sleuteloverdracht met alle zestien prinselijke gezelschappen uit haar gebied vierde, had in de zaal diverse biertontafels neergezet voor de drankjes van carnavalsvierders. Deze woensdag werd bij het opruimen en ophalen van de hal echter ontdekt dat er eentje verdwenen was. Een probleem voor de gemeente, die de tafels gehuurd heeft en zondag moet inleveren bij de rechtmatige eigenaar.

De gemeente roept de ‘leners’ daarom op om de tafel alsnog zo snel mogelijk terug te brengen of mensen die de tafel misschien ergens gezien hebben om zich bij de gemeente te melden. Mocht niemand zich melden, gaat Horst aan de Maas aangifte doen.