Toneelvereniging ‘t is W.A.T. op de planken met Gouwe Oudjes

Print
Toneelvereniging ‘t is W.A.T. op de planken met Gouwe Oudjes

De cast van Gouwe Oudjes.

Wanssum -

Toneelvereniging ‘t is W.A.T. speelt op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart in Gemeenschapshuis De Zandhoek aan de St. Leonardsweg in Wanssum het blijspel ‘Gouwe Oudjes’.

In de huiskamer van het bejaardentehuis zitten vier oudjes: een man en drie vrouwen. Klaas zat op de grote vaart, Bep is een vrouw uit het leven, Trudie komt van de boerderij en Cornelia had het vooral druk met netwerken. Op de momenten dat ze plichtmatig bezoek ontvangen, kruipen ze in de rol van verstrooide, licht demente oudjes. Wanneer er geen bezoek of verpleging is, laten ze zich echter van een heel andere kant zien. Zo krijgt Klaas bezoek van zijn havenliefjes, hebben de dochter en schoonzoon van Cornelia nog ‘iets’ te met hun mams te regelen en krijgt de visite van de zus van Trudie een onverwachte wending. Als ook de criminele neef van Bep nog binnenvalt, wordt het voor de oudjes een beetje te druk.

De voorstelling van vrijdag 29 maart begint om 19.30 uur en op zaterdag 30 maart om 14.00 en om 19.30 uur. De zaal is een half uur op voorhand geopend voor publiek. De toegang bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen tot 15 jaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen