Aanmelden voor tweede Nacht van het Dorp in Helden

Print
Aanmelden voor tweede Nacht van het Dorp in Helden
Helden -

Blauw Blood - het platform dat alle Heldense verenigingen en organisaties vertegenwoordigt en zich sterk maakt voor een gezamenlijke gemeenschap – roept verenigingen, scholen, bedrijven en particulieren van Helden Dörp op om zaterdag 26 oktober in het kader van de tweede editie van de ‘Nacht van het Dorp’ de deuren open te zetten voor het publiek. Ook inwoners met een aparte hobby kunnen zich aanmelden. De bedoeling is dat iedereen, jong en oud, kan meedoen.

Blauw Blood heeft dit initiatief opgepakt in samenwerking met JongNL - de initiatiefnemer annex bedenker van het concept. Voor aanmelden of info: info@blauwblood.nl of 06 4093 7024. Tevens is er een voor iedereen toegankelijke infoavond in MFC Kerkeböske op Aan de Koeberg in Helden, op woensdag 10 april om 20.00 uur. Aanmelden is ook hiervoor gewenst.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen