DENK

Sittard-Geleen laat vernielde verkiezingsborden vervangen

Print
Sittard-Geleen laat vernielde verkiezingsborden vervangen

Op twee plekken in Sittard werd de plaat van Denk uit de zeildoeken gesneden. Afbeelding: Denk

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De gemeente Sittard-Geleen gaat de verkiezingsdoeken vervangen waar de afbeelding van de partij DENK uitgesneden is. Ook wordt bij de politie melding gemaakt van de vernielingen.

Dat heeft DENK donderdag te horen gekregen. Op twee plekken in Sittard zijn deze week de campagnedoeken voor de Provinciale Statenverkiezingen toegetakeld. De afbeelding van DENK is eruit gesneden. Dat gebeurde tegenover de bioscoop en op de hoek van de Heerlenerweg en de Middenweg.

Vandalisme

De partij vroeg de gemeente woensdag om aangifte te doen bij de politie van vandalisme en om de doeken zo snel mogelijk te vervangen. Een dag later heeft Sittard-Geleen controles uitgevoerd, waarna besloten is om bij de leverancier nieuwe doeken te bestellen en de zaak te melden bij de politie.

DENK doet voor het eerst mee aan de provinciale verkiezingen. Tot nu toe is de partij in Limburg alleen vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Roermond, met één zetel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen