Werk aan dijken Lottum en Grubbenvorst is klaar

Print
Werk aan dijken Lottum en Grubbenvorst is klaar

In Grubbenvorst moesten bomen het veld ruimen voor een waterkering. Afbeelding: Lé Giesen

Lottum / Grubbenvorst -

Het werk aan de dijken in Lottum en Grubbenvorst is klaar. De dijkversterkingsprojecten worden dinsdag officieel opgeleverd.

Volgens het Waterschap Limburg hebben de werkzaamheden voor de dijkversterking in de beide dorpen nogal wat impact gehad. Nu alles klaar is, de dijken voldoen aan de landelijke eisen voor hoogwaterveiligheid en het gevaar voor het wassende water zo goed als mogelijk is beperkt, zijn de inwoners van beide dorpen uitgenodigd voor een feestje. Op de kruising van de Opperdonkseweg en de Veerweg in Lottum staat dinsdag een speciale feestlocatie. Daar wordt tussen 14.30 uur en 18.00 uur de officiële opening van de dijksversterkingsprojecten gevierd. Naast toespraken, hapjes en drankjes is er ook een excursie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen