Kasteelpark Born is ‘Leukste uitje van Limburg’

Print
Kasteelpark Born is ‘Leukste uitje van Limburg’

Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Arcen / Landgraaf -

Kasteelpark Born is verkozen tot ‘Leukste uitje van Limburg’. Het dierenpark kreeg voor Limburg de meeste stemmen van de leden van de ANWB. De kasteeltuinen in Arcen werden tweede, op de derde plek eindigde Mondo Verde in Landgraaf.

Vertegenwoordigers van het Kasteelpark Born ontvingen donderdagavond de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. Het dierenpark scoorde op bijna alle onderdelen de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2019 in Limburg.

GaiaZoo in Kerkrade eindigde als derde in de landelijke verkiezing. Vorig jaar was de Kerkraadse dierentuin nog eerste, maar het moest dit jaar de Efteling en Dierenpark Amersfoort voor zich dulden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen