OLS-organisatie Sevenum bouwt een feestje rond loting

Print
OLS-organisatie Sevenum bouwt een feestje rond loting

De Sevenumse schutterij die het OLS 2018 heeft gewonnen tijdens de huldiging in het gouvernement. Afbeelding: Harry Heuts

Sevenum -

Sevenum gaat rond de loting van de optochtvolgorde voor het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) in dit dorp een extra feestje bouwen.

Hoewel de organisatie nog mysterieus doet over het evenement dat de loting van 2019 naar een hoger plan moet tillen, wordt er wel een naam prijsgegeven: Kögel & Kunst. In elk geval komt er een kleine optocht van vier schutterijen die vanuit het Sevenumse schutterslokaal naar het Raadhuisplein lopen. Daar begint rond 19.30 uur een kleurrijk spektakel, beloven de organisatoren. Uiteraard wordt er ook geloot, zodat de schutterijen die deelnemen aan het OLS op zondag 7 juli weten op welke plek ze moeten opstellen voor de grote optocht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen