Wandeldag Rundje Koeberg

Print
Wandeldag Rundje Koeberg
Baarlo -

Rundje Koeberg presenteert zondag 10 maart drie wandelingen in de omgeving van en in Baarlo. Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 6, 12 en 19 km. Starten voor de 6 en 12 km kan tussen 8.00 en 9.30 uur. Deelnemers aan de 19 km-tocht kunnen tussen 8.00 en 9.00 uur vertrekken.

Wandelaars die de route van 12 kilometer afleggen, kunnen na 7,6 km pauzeren bij de kantine van voetbalclub Baarlo. Wie kiest voor de 19 kilometer variant, kan na 10 kilometer een pitstop maken bij Café Centraal in Baarlo. De overige deelnemers vinden na terugkeer bij het startpunt hun verpozing. De routes voeren deels door bos, over land en verharde wegen en zijn geheel bewegwijzerd.

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, koffie en vlaai na afloop inbegrepen. Startpunt: Dorpscentrum Kerkeböske, Aan de Koeberg 3 te Helden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen