Parkeerruimte bewoners Muntsingel blijft behouden door minder nieuwbouwwoningen

Print
Parkeerruimte bewoners Muntsingel blijft behouden door minder nieuwbouwwoningen

Afbeelding: De Limburger

Herkenbosch -

Er komen minder nieuwbouwwoningen nabij de Muntsingel in Herkenbosch dan oorspronkelijk gepland. Hierdoor blijft er ruimte voor een parkeerplaats voor bewoners.

Bewoners van de Muntsingel maken al enige tijd gebruik van een tijdelijke parkeerplaats in de buurt. Deze gaat binnenkort verdwijnen om ruimte te maken voor nieuwe woningen. „Om tegemoet te komen aan de wens van de omwonenden om de parkeerruimte te behouden, hebben wij met de ontwikkelaar afgesproken minder woningen te bouwen. In plaats van de oorspronkelijk geplande zes huizen, komen er nu vier, waardoor er ruimte vrijkomt voor een nieuwe parkeerplaats met plek voor achttien auto’s”, aldus een woordvoerster van de gemeente Roerdalen. De bouwwerkzaamheden gaan binnenkort van start. „Omdat de huidige parkeerplaats tijdens de bouwwerkzaamheden verdwijnt, vragen wij iedereen tijdelijk elders te parkeren.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen