Concert

Concert Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso in Gennep

Print
Concert Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso in Gennep

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso treedt in Gennep op tijdens het goodwillconcert van de Zonnebloem.

Gennep / Ven-Zelderheide / Ottersum / Milsbeek / Heijen -

Met een goodwillconcert wil de jubilerende Zonnebloem afdeling Milsbeek, Ottersum en Ven-Zelderheide op zondag 31 maart niet alleen de vaste gasten verwennen, maar ook de vrijwilligers eens in het zonnetje zetten. De hoofdact van het concert in sporthal Pica Mare is de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso.

Al 50 jaar staan de vrijwilligers van de Zonnebloem van deze afdeling klaar voor kwetsbaren in de samenleving. Zij verzorgen activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, gaan op ziekenbezoek en doen nog veel meer om te zorgen dat deze mensen niet in een isolement geraken.

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso is in 2005 ontstaan na samenvoeging van de Koninklijke Militaire Kapel uit Den Haag en de Johan Willem Friso Kapel uit Assen. Dit muziekgezelschap, dat geleid wordt door majoor Tijmen Botma zorgt regelmatig voor de muzikale omlijsting bij officiële ontvangsten van staatshoofden en ambassadeurs, luistert militaire ceremonies op en geeft relatieconcerten door het land.

Op zondag 31 maart strijkt deze koninklijke kapel neer in de sporthal van Pica Mare. Hoewel het programma nog niet helemaal bekend is, staan al wel optredens van Santiago Cimadevilla op bandoneon en een solo van Janneke Steinmann uit Ottersum vast. Kaartjes kosten 8 euro inclusief een consumptie en zijn te koop bij ‘Arts, Bakkers van Hier’. De organisatie berust bij stichting SumMmertime Gennep. Het is ook mogelijk online te reserveren via www.summmertimegennep.com. Het concert in de sporthal van Pica Mare begint om 14.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen