PTSS-kliniek in Weert is failliet verklaard, hoop op overname

Print
PTSS-kliniek in Weert is failliet verklaard, hoop op overname

De PTSS-kliniek van Psytrec op het voormalige KMS-terrein in Weert. Afbeelding: archief Jeroen Kuit

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Het Psychotrauma Expertise Centrum Psytec met PTSS-klinieken in Bilthoven en Weert is failliet verklaard. De organisatie hoopt op een overname om een doorstart te maken.

De PTSS-kliniek was sinds 2017 op het voormalig KMS-terrein in Weert actief. Psytrec heeft een hoofdkantoor in Leusden en een kleinere kliniek in Bilthoven. Met een intensieve behandelmethode worden in de PTSS-kliniek van Psytrec mensen binnen twee weken van hun posttraumatische stressstoornis afgeholpen. Werknemers hopen komende week meer te horen over hun toekomst bij het woensdag failliet verklaarde bedrijf.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen