Toneelvereniging Spektakel speelt ‘Ut Wônjer van Kessel’

Print
Toneelvereniging Spektakel speelt ‘Ut Wônjer van Kessel’

Toneelvereniging Spektakel staat vier keer op de planken. Afbeelding: Toneelvereniging Kessel

Kessel -

De twee laatste weekenden van maart staat Toneelvereniging Spektakel op de planken met het komische, volkse stuk ‘Ut Wônjer van Kessel’. Een bewerking van ‘De Mirakelmakers‘ van auteur Roger Pieters.

Korte inhoud: In het mooie dorpje aan de Maas komen de notabelen tot de conclusie dat er weinig meer te beleven valt in Kessel en dat er weer leven in de brouwerij moet komen. Ze komen op het idee om door een gefingeerde verschijning van de Heilige Theresia een heropleving van het dorp te bewerkstelligen. Dankzij de weliswaar onbewuste medewerking van de zeer vroomse Leentje, lukt deze opzet wonderwel. Maar haar vroomse ideeën gaan met haar op de loop, en of dat goed afloopt… De regie van het stuk is in handen van de nieuwe regisseur Marinho Peters .

De speeldata zijn zaterdag 23 en 30 maart en zondag 24 en 31 maart in gemeenschapshuis ‘De Paort’ in Kessel. Aanvang 20.00 uur. Kaartjes zijn te koop bij Drogisterij Kessel, tel. 077-4622661 en ‘De Paort’ tel. 06-40585016. Entree negen euro vijftig.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje