Bottle of Blues live in het muziekcafé

Print
Bottle of Blues live in het muziekcafé

Bottle of Blues speelt blues, soms funky en jazzy en dan weer neigens naar bluesrock of folkblues. Afbeelding: Getty Images

Horst -

De bluesband Bottle of Blues speelt zaterdag 16 maart vanaf 20.00 uur in muziekcafé Anja ván de smid aan de Schoolstraat nummer 1 in Horst.

Het repertoire van Bottle of Blues bestaat naast eigen werk uit afwisselende bluesmuziek vanaf de jaren ’60. Regelmatig schuurt die blues tegen andere muziekstijlen aan: soms is het funky en jazzy en dan weer neigend naar bluesrock of folkblues. Hoewel de drie leden van de band al een hele staat van dienst hebben op het gebied van muziek maken, bestaat Bottle of Blues nog niet zo lang. Gitarist Jerry Vermeer die zijn jeugd doorbracht in Canada, speelde ooit professioneel ijshockey in Eindhoven en is al jaren bekeerd tot de muziek. Hij speelt in diverse bands maar blues is zijn liefde. Tony Goedhoop is in Paramaribo geboren en heeft een flink deel van zijn leven achter het drumstel doorgebracht. Hij speelde en speelt nog steeds in een aantal verschillende bands, doet studiowerk en zijn liefde voor Afro-Caribbean muziek hoor je doorklinken als hij blues speelt. Bassist Rob de Vos komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar woont al heel lang in het zuiden van het land. Hij heeft zijn hele leven blues gespeeld, onder andere in de Limburgse bluesband Beau Boots.

De entree bedraagt € 6,- euro. Kijk voor kaartjes op www.anjavandesmid.nl.