47e editie van Grenslaup Vosseven

Print
47e editie van Grenslaup Vosseven

Hardlopers, op naar Stramproy. Afbeelding: LG de Grenslaupers

Stramproy -

Zin om één of meer rondjes hard te lopen? Niet steeds over hetzelfde parcours? Neem dan deel aan de Grenslaup Vosseven, die zondag 17 maart in Stramproy de 47e editie beleeft. Om 10.00 uur is de start van alle afstanden.

Er zijn vier uitgezette parcoursen die deelnemers naar eigen keuze kunnen afleggen. De lengte van de rondjes is 1,1 km, 3,2 km, 3,7 km en 5,6 km. De afstanden staan met gekleurde pijlen aangegeven.

Er wordt geen uitslag opgemaakt. Er is wel een klok aanwezig om de finishtijd aan te geven. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. Er is een tijdcontrole tot 11.30 uur. Inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij ‘Nieuw Vosseven’, aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Deelname kost twee euro, kinderen tot en met twaalf jaar gratis. Wandelen is ook mogelijk. Vanaf Natuurlijk Genieten voeren diverse wandelroutes door de bosrijke grensregio. Meer info vind je hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen