Uitbreiding dienstverlening Meldpunt Naoberzorg Roggel

Print
Uitbreiding dienstverlening Meldpunt Naoberzorg Roggel

Mensen uit Roggel kunnen met de meest uiteenlopende hulpvragen bij Meldpunt Naoberzorg terecht. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Roggel -

Naoberzorg wil een verbindende schakel zijn tussen vraag en aanbod om mensen (en organisaties) met elkaar te verbinden. Daarom heeft het burgerinitiatief haar dienstverlening verder uitgebreid.

Meldpunt Naoberzorg biedt in Roggel al jaren hulp aan een ieder met een vraag of wens op het gebied van zorg, welzijn of ondersteuning. Deze ondersteuning wordt steeds diverser. In feite kan iedereen zich melden voor ondersteuning. Daarbij komen steeds vaker ook andere problemen aan bod, zoals bijvoorbeeld alle gevolgen na een overlijden of een scheiding, baanverlies, verlies van gezondheid, enzovoorts. Wie er opeens alleen voor staat, kan moeite hebben met overzicht houden of de dagelijkse dingen doen. In al deze gevallen kan er ook een beroep op het Meldpunt Naoberzorg gedaan worden. Samen met betrokkenen wordt er een oplossing gezocht of vindt doorverwijzing plaats naar andere instanties. Maar ook wie niet goed thuis is in de wereld van het internet of formulieren, kan contact opnemen met het meldpunt. Uiteraard gaat het meldpunt in alle gevallen zeer zorgvuldig met privacy om. Er wordt samengewerkt met alle andere organisaties die er in Roggel zijn. Het meldpunt is bereikbaar via de vrijwilligers, het inloopcafé, per email (nzproggel@gmail.com) of telefoon: 06-20746463.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen