Overval op eetcafé mislukt, dader op de vlucht

Print
Overval op eetcafé mislukt, dader op de vlucht

De dader dreigde met een steekwapen. (Foto ter illustratie). Afbeelding: iStock

Brunssum -

Een gemaskerde man heeft vrijdagavond geprobeerd om een eetcafé in Brunssum te beroven. Ondanks dat hij personeel bedreigde met een steekwapen, moest hij zonder buit afdruipen.

De met een bivakmuts getooide man stapte rond negen uur ’s avonds de zaak aan de Maastrichterstraat binnen. Onder bedreiging van een steekwapen probeerde hij een medewerkster geld afhandig te maken. Toen dat mislukte, ging hij ervandoor.

Signalement

De politie is nog steeds naar hem op zoek en heeft daarom maandag een summier signalement van de man verspreid. Het gaat om een man van ongeveer 1 meter 75. Behalve dat hij een donkere bivakmuts droeg, is verder niets van hem bekend.

Getuigen van de overval wordt gevraagd zich te melden bij de politie.

Overval op eetcafé mislukt, dader op de vlucht
Foto: Politie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen