Open dag bij AspergeGilde Peel en Maas

Print
Open dag bij AspergeGilde Peel en Maas

De asperge staat uiteraard centraal tijdens de open dag van het AspergeGilde Peel en Maas. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Beringe -

Het AspergeGilde Peel en Maas houdt op zondag 24 maart een open dag en heeft als gastlocatie gekozen voor het agrarisch bedrijf van Luc en Sanne Linders, gelegen aan de Groeze 11 in Beringe.

Luc en Sanne zijn met hun bedrijf actief in de aspergeteelt en in de rabarberteelt. Het bedrijf is opengesteld voor bezoekers van 13.30 tot 16.30 uur met allerlei activiteiten voor jong en oud. Uiteraard staat de asperge deze middag centraal, gecombineerd met de wereld van de rabarber. Er worden naast de activiteiten ook asperge- en rabarberhapjes geserveerd.

Het AspergeGilde Peel en Maas is een samenwerking van ruim twintig aspergetelers uit Peel en Maas. Promotie van Peel en Maas als dé aspergeregio is de belangrijkste doelstelling van het AspergeGilde. Kijk voor meer informatie op www.aspergegildepeelenmaas.nl of neem een kijkje op de Facebookpagina.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen