Toneelvereniging Grikon brengt Hondenveldje op de planken

Print
Toneelvereniging Grikon brengt Hondenveldje op de planken

Bezoekers worden door de toneelspelers meegenomen naar een surrealistisch dorp, zonder honden. Afbeelding: Toneelvereniging Grikon

Griendtsveen -

Toneelvereniging Grikon staat op 29, 30, 31 maart en 1 april op de planken van gemeenschapshuis De Zaal met het stuk Hondenveldje.

Hondenveldje is geschreven en wordt geregisseerd door Matthias Valk. Bezoekers aan de voorstelling worden meegenomen naar een surrealistisch dorp waar elke dag opnieuw niets dreigt te gebeuren. Tot er bezoek komt van buitenaf. Zal er dan tóch iets gaan voorvallen? Zullen de personages wel geloofwaardig blijven? En gaat het jaarlijkse dorpsfeest nog door? Hondenveldje is een dik aangezet eigentijds stuk, met puntige dialogen in vreemde situaties. Echte honden zijn niet inbegrepen.

De voorstelling gaat telkens om 20.15 uur van start (zaal open 19.15 uur) in gemeenschapshuis De Zaal aan de Lavendellaan 26 in Griendtsveen. Info en reserveren via www.grikon.nl / info@grikon.nl / tel. 06-22502271. Kaarten kosten in de voorverkoop 10,- euro, tot en met 15 jaar 6,- euro; en aan de kassa 12,- euro.