Truckrun 2019 heeft nog plek voor bijrijders en deelnemers

Print
Truckrun 2019 heeft nog plek voor bijrijders en deelnemers

Deelnemers en bijrijders kunnen zich nog opgeven voor de twintigste Truckrun door Horst aan de Maas. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De voorbereidingen voor de 20ste editie van de Truckrun Horst aan de Maas, die op zondag 14 april plaatsvindt, zijn in volle gang. Zowel deelnemers als bijrijders kunnen zich nog aanmelden om deel te nemen.

Er zijn nog plaatsen vrij voor mensen met een beperking om mee te rijden in een vrachtwagen. Maar ook voor deelnemers die graag met hun vrachtwagen willen meerijden is nog plek. Aanmelden kan op www.truckrun.nl. De organisatie kan indien gewenst ook zorgen voor vervoer en/of begeleiding van bijrijders om naar Horst te kunnen komen. Hiervoor kan contact opgenomen worden via deelnemers@truckrun.nl.

Vanwege de jubileumeditie maakt de organisatie er een extra feestelijk gebeuren van. Om dit te vieren zullen er rondom en tijdens het evenement diverse activiteiten worden gepland. Vooraf aan de run en tijdens de start in Horst wordt een muzikale happening georganiseerd voor het hele gezin. Voor meer informatie en het laatste nieuws: check de website of kijk op www.facebook.com/Truckrunhorst.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje