Eerste OndernemersCafé Grubbenvorst

Print
Eerste OndernemersCafé Grubbenvorst

Naast enkele sprekers biedt het OndernemersCafé Grubbenvorst ruimte om op informele wijze met elkaar kennis te maken en ervaringen te delen. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Grubbenvorst -

Het Ondernemers Collectief Grubbenvorst en Sociëteit Caldenbroich houden op donderdag 28 maart voor de eerste keer een OndernemersCafé in Grubbenvorst. De avond vindt plaats vanaf 19.00 uur in De Vonkel te Grubbenvorst.

In het OndernemersCafé kunnen plaatselijke en regionale ondernemers informeel met elkaar kennismaken om (gezamenlijke) problematieken te delen en te bespreken. De organisatie zorgt voor interessante sprekers die onder meer vertellen over hun ervaringen, plannen, visie en toekomstperspectieven. Tijdens deze eerste avond zal de Politie Eenheid Limburg-Horst en Peel en Maas zich voorstellen en toelichten wat zij doet en waar politie en ondernemers samen kunnen komen. Verder verzorgt Marcel Kuijpers van Kuijpers Kip een presentatie. Kuijpers Kip is één van de initiatiefnemers van het Nieuw Gemengd Bedrijf in Grubbenvorst. Onder de aanwezigen zijn ook wethouder Bob Vostermans en Bart Linssen, accountmanager bedrijven van de gemeente Horst aan de Maas. Na afloop van het officiële gedeelte is er gelegenheid om na te praten. Het programma wordt om 22.00 uur gesloten.