Programma

Blackbird op Bevrijdingsfestival Roermond

Print
Blackbird op Bevrijdingsfestival Roermond

Blackbird. Afbeelding: hpvv

De Kesselse zangeres Merel Koman - beter bekend als Blackbird - die zaterdag haar eerste clubtournee afsluit in Grenswerk in Venlo, is ook te zien op het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Blackbird is op 5 mei in Roermond te zien op het zogeheten Sena Performers Podium. Dat heeft de stichting Pop in Limburg dinsdag bekendgemaakt. Het concert van de Kesselse begint om 20.30 uur en duurt veertig minuten.

Nog zes andere talentvolle acts uit Limburg geven tijdens het Bevrijdingsfestival in Roermond acte de presence op het Sena-podium. Naast de Brunssumse singer-songwriter Elle Hollis en Nu of Nooit-winnaar Mt. Atlas zijn dat Chasner, A Minor Problem, Coolboxer en DJ Admin.

Eerder werd al bekend dat zangeres Maan op het Bevrijdingsfestival in Roermond zal optreden. Zij is een van de drie ambassadeurs van het evenement dat op 5 mei in diverse steden wordt gehouden.

De rest van het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen