Sittard

Hotel Fortunastadion in handen van Fletcher

Print
Hotel Fortunastadion in handen van Fletcher

Afbeelding: Google Streetview

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Hotelketen Fletcher heeft het hotel van Fitland bij het voetbalstadion van Fortuna Sittard overgenomen.

Het hotel, met 74 hotelkamers, heeft tevens een bowlingcentrum met tien banen en 8 zalen voor feesten of vergaderingen. Ook het restaurant Medals komt met de overname in handen van de Fletcher, dat bijna honderd drie- en viersterrenhotels bezit in Nederland.

De overname van het Sittardse hotel is onderdeel van een grotere deal tussen Fletcher Hotels en Fitland. Zo verkocht Fitland ook de City Resort Hotels in Helmond, Leiden en Oss aan de hotelketen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen