Zalencentrum ’t Kaar in handen van eigenaren van restaurant De Lindeboom

Print
Zalencentrum ’t Kaar in handen van eigenaren van restaurant De Lindeboom

Afbeelding: Annemiek Mommers

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Na zeventien jaar stopt de familie Kusters met zalencentrum ’t Kaar in Beek. De nieuwe exploitanten: de eigenaren van het Beekse haute cuisine-restaurant De Lindeboom.

Het is geen verrassende stap - die van fine dining naar zalencentrum - zegt Erik Hoofs van Lindeboom. „Jan-Willem Punt en ik komen beiden uit de conferentiewereld. Voordat we met De Lindeboom begonnen, werkten we bij kasteel Elsloo. En we doen ook nu al veel grote evenementen buiten de deur.” Het restaurant aan de Burgemeester Janssenstraat blijft ongewijzigd.

Familie

Zalen- en congrescentrum ’t Kaar aan de Stationstraat in Beek werd de afgelopen zeventien jaar gerund door Paul Kusters en zijn dochter Daniëlle. Vader Kusters doet een stap terug vanwege gezondheidsproblemen van zijn vrouw. ‘We hebben ervoor gekozen onze familie voorop te stellen’, schrijft Kusters op de facebookpagina van ’t Kaar.

Zakelijk

De exploitatie van het zalen- en congrescentrum wordt in beginsel in dezelfde lijn voortgezet, zegt Hoofs. De familie Kusters heeft de afgelopen jaren volop ingezet op de zakelijke markt met congressen, conferenties en vergaderingen. „Er is een vaste clientèle opgebouwd die wij graag willen behouden”, zegt Hoofs. Intussen zullen de twee horecamannen eraan werken om ’t Kaar op gelijk niveau te krijgen met De Lindeboom. „Voor ons is dit een nieuwe markt die we aan kunnen boren”, aldus Hoofs.

Gezicht

Vanaf 1 april nemen de heren van Lindeboom de zaak officieel over. Daniëlle Kusters blijft verbonden aan het zalencentrum, het huidige team zal naar verwachting uitgebreid worden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen