Showbizz-rubriek

Heideroosjes is Pinkpop-baas voor altijd dankbaar en wat doet André Rieu in de bergen?

Print
Heideroosjes is Pinkpop-baas voor altijd dankbaar en wat doet André Rieu in de bergen?

Het eerste optreden van de Heideroosjes op Pinkpop. In 1995 stond de band voor het eerst op het festival. Vanaf dat moment veranderde het leven van zanger Marco Roelofs. Afbeelding: Facebook Marco Roelofs

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten op social media van bekende Limburgers. Voilà: showbizznieuws van eigen bodem, speciaal voor jou.

Max Verstappen vond het fijn om een winterstop te hebben, maar op zijn website laat hij weten dat hij al snel de racewagen in wil. In Barcelona heeft de F1-coureur zijn RB15 mogen testen en dit weekend geeftt hij vol gas tijdens de eerste Grand Prix van dit seizoen in Australië. Hij heeft er zin in! Jij ook?

Niets missen van de seizoensopener in Melbourne? Volg dan ons Formule 1-liveblog vanaf 06:00 uur. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking forward to the new season like ??

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

In Zwitserland zijn vele mooie skigebieden. Meer dan 200 skiplekken bieden vrijwel alles wat het hart van een skifanaat sneller laat kloppen. Maar wat doet André Rieu tussen de bergen? Het levert in ieder geval wel een mooi plaatje op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

Een bericht gedeeld door André Rieu (@andrerieu) op

Chantal Janzen staat bekend om haar selfies met zoontje Bobby. Regelmatig deelt ze mierzoete kiekjes van Bobby op haar Instagram. Maar moeder zijn én insta-waardige foto's knippen gaat niet altijd samen. Kun jij de luier in de foto vinden?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit had dus n zeer insta-waardige foto kunnen worden. Ik kwam net uit n fotoshoot en zat nog in de makeup, Dikkie Fransen hier op rechts lachte aan één stuk door, en het licht in de keuken was ook net goed. Dus ik dacht nadat ik m verschoond had hup meteen effe snel vastleggen die hap, ik grijp mn telefoon, doe mn best om net zo leuk te kijken, JA DAT GEEF IK TOE, en bàm, plaatsen deze vrolijkheid. En toen zag ik pas de luier.???? #eenvolle #ditwaschiaraferragninooitoverkomen #soyouwannabeaninfluencer #shittyinfluencerme #enshitindeluier #maarnoulaatikmstaanook #realinstagram #dealwithit #dealwiththediaper #digginthediaperrealhard??

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Marco Roelofs van punkrockband Heideroosjes deelt zijn Pinkpop-ervaringen in een openhartige Facebookpost. Diverse herinneringen passeren de revue. 'Ik koester dierbare herinneringen en ben Jan Smeets voor altijd dankbaar voor de kans die hij ons gaf in 1995', schrijft hij. Roelofs vindt het wel jammer dat hij dit jaar niet op de bühne staat tijdens de vijftigste uitgave van Pinkpop.

Benieuwd welke namen op de jubileum-editie van Pinkpop staan? Bekijk hier de complete line-up.

Jon van Eerd 'hangt lekker' aan De Maaspoort in Venlo. Niet letterlijk, maar figuurlijk natuurlijk! Heb jij hem ook al zien 'hangen'?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lekker hangen zo aan @maaspoortvenlo @charleydemusical #pretpakhuis

Een bericht gedeeld door Jon van Eerd (@jonvaneerd) op

Tisjeboyjay oftwel Jay Francis laat al te graag zijn muzikaliteit horen bij Radio 538. Zijn pure passie is eten. Krijg jij al honger bij het bekijken van dit filmpje?