Rotterdammers met harddrugs in Heerlen opgepakt

Print
Rotterdammers met harddrugs in Heerlen opgepakt

Afbeelding: Facebook Politie

Heerlen / Hoensbroek -

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in Heerlen twee Rotterdammers aangehouden die heroïne en versnijdingsmiddel bij zich hadden.

De twee werden met hun auto staande gehouden op de Welterlaan voor een controle, meldt de politie op Facebook. Daarbij bleek dat een van de inzittenden gesignaleerd stond in verband met een openstaand vonnis.

Heroïne

Bij verdere controle bleken de twee in totaal 147,6 gram heroïne en ruim 100 gram versnijdingsmiddel, dat gebruikt wordt om te mengen met de drugs, bij zich te hebben.

De mannen, 20 en 21 jaar oud, zijn daarop opgepakt en zitten vast. Zij mogen zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen