Muzikale samenwerking tijdens concert in Geleen

Print
Muzikale samenwerking tijdens concert in Geleen

Afbeelding: ING Image

Geleen / Schinveld / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Dirigenten Frenk Rouschop en Anton Kropivšek gaan wederom samenwerken. Ditmaal tijdens een concert in de Augustinuskerk in Geleen op zondag 24 maart.

Frenk Rouschop is dirigent van harmonie de Volksgalm uit het Belgische Riemst. Vocaal ensemble Canto Rinato uit Schinveld staat onder leiding van Anton Kropivšek. De dirigenten werkten al vaker samen, bijvoorbeeld op het WMC in 2017, waar de Belgen wereldkampioen werden. Dit gebeurt dit in de Augustinuskerk in Geleen op zondag 24 maart. Om 15.00 uur start het concert waar werken van Mozart, Sjostakovitsj, Arnesen, Bizet, Swider en Hogan te beluisteren zijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen