MVV-trainer Ron Elsen: 'Aan de bal niet goed genoeg'

Print
MVV-trainer Ron Elsen: 'Aan de bal niet goed genoeg'

Bij Almere City sloten MVV-trainer Ron Elsen en zijn selectie het seizoen in mineur af. Afbeelding: Orange Pictures

Maastricht - Na een sterke reeks van vijf achtereenvolgende overwinningen heeft MVV uit de laatste twee wedstrijden een punt behaald. In eigen huis krijgt MVV vrijdag RKC op bezoek en dat is niet meteen een garantie op een driepunter. RKC zette onlangs namelijk zelfs een reeks van zes gewonnen wedstrijden neer.

De laatste vier duels wist de ploeg uit Waalwijk echter niet te winnen en dus liggen er kansen voor MVV. Trainer Ron Elsen ziet in RKC hoe dan ook een lastige tegenstander.

“Vooral aanvallend en creatief is RKC sterk”, zo stelt de hoofdcoach van de Maastrichtenaren. “Maar ook onze voorste linie mag er zijn”, oppert Elsen. Daarbij moet gezegd worden dat de afgelopen twee wedstrijden de voorhoede van MVV niet al te veel indruk maakte. “Verdedigend stonden we goed in het laatste duel tegen Almere. Alleen waren we aan de bal niet goed genoeg.”

De selectie van Ron Elsen is zo goed als fit voor het treffen met RKC. Uiteraard ontbreken wel de twee langdurig geblesseerde middenvelders Pieter Nys en Joshua Holtby.

Vermoedelijke opstelling: Koopmans, Vermijl, Shermar Martina, Lavalée, Gunst, Mares, Ippel, Kostons, Croux, Van den Hurk, Schroijen. 

Bekijk hier de nieuwe aflevering van 'Komt dat Schot', het online voetbalprogramma van De Limburger

Beluister hier de nieuwe voetbalpodcast van De Limburger:

Abonneer je op onze podcast via Spotify of iTunes