Bronzen Waarderingspenning voor Corrie Couwenberg

Print
Bronzen Waarderingspenning voor Corrie Couwenberg

Corrie Couwenberg mocht de Bronzen Waarderingspenning in ontvangst nemen uit handen van burgemeester Gilissen. Afbeelding: Foto Hoedemaekers

Ysselsteyn -

Mevrouw Corrie Couwenberg (76) heeft woensdag een Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray ontvangen uit handen van burgemeester Hans Gilissen.

Dit bij gelegenheid van haar afscheid als bestuurslid van KBO Ysselsteyn/Vredepeel. Corrie Couwenberg startte in 2005 als bestuurslid bij de KBO Ysselsteyn. Als duizendpoot was ze op vele terreinen actief, zoals het bezoeken van zieken, bijzondere verjaardagen en de organisatie van de collecte Kinderhulp. Om alleenstaande mensen uit hun isolement te halen, ontstond in 2008 binnen het bestuur het idee om een ontmoetings- en eetpunt te starten, om ze op die manier in contact te brengen met andere mensen en lotgenoten. Corrie was één van de initiatiefnemers en medeverantwoordelijk voor het stevige fundament dat er nu ligt. Het ontmoetings- en eetpunt is onder haar leiding uitgegroeid tot een bloeiend samenzijn voor de leden van de KBO Ysselsteyn. Om haar voor haar inzet te bedanken, besloot het college de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray aan Corrie toe te kennen.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje