Tips, vragen en ervaringen over SamenLoop voor Hoop

Print
Tips, vragen en ervaringen over SamenLoop voor Hoop

Er hebben zich dit jaar al meer dan 9600 mensen ingeschreven voor de SamenLoop voor Hoop. Afbeelding: VIA Limburg

Meerlo -

Voor vrijwilligers, teams en overige geïnteresseerden verzorgt de werkgroep SamenLoop voor Hoop Horst aan de Maas een bijeenkomst op maandag 18 maart bij zaal ’t Brugeind aan de Hoofdstraat 74 in Meerlo.

Na de ontvangst vanaf 19.00 uur, gaat de informatieavond om 19.30 uur van start. Tijdens de avond kan iedereen ervaringen met elkaar delen en/of vragen stellen over deelname. Ook worden tips op het gebied van fondsenwerving besproken en krijgen aanwezigen een voorproefje van de SamenLoop voor Hoop-sfeer. De Samenloop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

In 2019 zijn er 34 SamenLopen in Nederland, waarvan één in Horst aan de Maas. Het aantal inschrijvingen aan deze wandelestafette stijgt dagelijks, er zijn voor dit jaar al meer dan 9600 mensen ingeschreven. De SamenLoop voor Hoop Horst aan de Maas vindt plaats op voormalig sportpark Bergsbos in Meerlo op 25 en 26 mei en wordt georganiseerd door lokale vrijwilligers. Meer info op www.samenloopvoorhoop.nl/horst-aan-de-maas, via Facebook of per mail: horstaandemaas@samenloopvoorhoop.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen