Man met sleutelbeenbreuk slaat op de vlucht na aanrijding

Print
Man met sleutelbeenbreuk slaat op de vlucht na aanrijding

Afbeelding: Facebook politie

Maastricht / Itteren -

Een fietser die donderdag op de Ankerkade in Maastricht betrokken was bij een verkeersongeluk is na de aanrijding met een auto op de vlucht geslagen.

De man had bij het ongeval een sleutelbeenbreuk opgelopen en ging er met een smoes vandoor. Het slachtoffer, dat na de aanrijding was opgevangen door zorgzaam personeel van een naburig bedrijf, gaf bij het zien van de politieauto aan dat hij heel nodig naar het toilet moest. In plaats van naar het toilet te gaan, verliet hij via een achterdeur het pand en ging er vandoor. Na een korte zoektocht kon hij door politieagenten worden aangehouden.

Achteraf verklaarde het slachtoffer dat hij bang was dat hij geopereerd moest worden. Daar had hij slechte ervaringen mee. Ook werd hij nog gezocht door de politie in verband met een openstaande boete. Ook daar had hij slechte ervaringen mee.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen