Dode gevonden in appartement in Weert, politie doet onderzoek

Print
Dode gevonden in appartement in Weert, politie doet onderzoek

Afbeelding: Nederweert24

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De politie onderzoekt de dood van een persoon, die in de nacht van donderdag op vrijdag ‘onder verdachte omstandigheden’ is gevonden in een appartement aan de Zilvermeeuw in Weert.

Lees ook: Onrustige nacht in flatgebouw Weert na vondst dode man

De man was al enkele dagen niet meer gezien. Het zou gaan om een drugsverslaafde, die volgens omwonenden vaker voor overlast zou zorgen. De man, ‘tussen de dertig en veertig jaar oud’, zou verschillende keren in een afkickkliniek hebben gezeten.

Grootschalig onderzoek

Na een melding ging de politie rond half drie in de nacht naar vrijdag de woning binnen. Daar werd de overleden man aangetroffen. Hoe hij is overleden, is nog niet bekend. De politie is nog bezig met een grootschalig onderzoek. Pas daarna zal meer duidelijk worden over de toedracht en de identiteit van het slachtoffer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen