Video: David Beckham gelooft zijn ogen niet als hij zijn standbeeld ziet

Print
Televisiepresentator James Corden neemt wel vaker beroemdheden in de maling. Ditmaal was voormalig topvoetballer David Beckham de pineut. De Brit zou bij LA Galaxy geëerd worden met een standbeeld. Stomverbaasd was hij toen hij het resultaat te zien kreeg.

,,Het ziet er een beetje anders uit dan toen ik het zag in Chicago”, liet Beckham weten, verwijzend naar een eerdere ontmoeting met de beeldhouwer toen het werk nog niet klaar was. Zijn opmerking is weliswaar een understatement. Het beeld dat James Corden gebruikte voor de grap, heeft immers een beduidend grotere kin.

Daar bleef het bovendien niet bij. Een medewerker liet het beeld ook nog tegen de vlakte gaan, met alle gevolgen van dien. Gelukkig kwam Corden al snel opduiken en wist Beckham onmiddellijk hoe laat het was.

Bij Ronaldo was het géén grap...
Het is niet de eerste keer dat een standbeeld de wenkbrauwen doet fronsen. Het bronzen standbeeld van Cristiano Ronaldo, dat tentoongesteld stond aan de luchthaven van Madeira, was géén grap en werd zelfs al discreet vervangen. Het beeld riep vragen op, omdat het helemaal niet zou lijken op Ronaldo.