Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Dit artikel is voor abonnees. Verder lezen?

Snacken in Velden: goudgele friet en speelhoekjes onder een blije boom

Snacken in Velden: goudgele friet en speelhoekjes onder een blije boom

Kwalitaria Velden Afbeelding: Ray Simoen

Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Kwalitaria Velden deze week zijn smaakpapillen op hol? Happy snacken in Veldens nieuwe ‘caferant’.

Airfryers, warme lucht ovens en de hete adem van de gezondheidsmaniakken. Om nog maar te zwijgen van de koeriers op brommers, die met hun warme hap al op de stoep staan voordat je een blikje fris of bier uit de ijskast hebt kunnen halen.

De oude frituur en het vertrouwde cafetaria lijken meer 0.1 dan 2.2 te zijn. Millennials en andere modernisten denken bij voorkeur nog in digitale bytes en gaan liever ‘viral ‘dan naar buiten om een frietje te halen.

Score 7,5 | Eten 7,5 | Bediening 8 | Ambiance ...