Lentewandeling voor ouderen in Kerkrade

Print
Lentewandeling voor ouderen in Kerkrade

Samen op pad. Afbeelding: Fotopersbureau Image

Kerkrade / Eygelshoven -

De Kerkraadse Centrale voor Ouderen, de Katholieke Bond van Ouderen en welzijnsorganisatie Impuls verzorgen een lentewandeling op woensdag 27 maart.

De wandelroute is circa 10 kilometer lang. Vertrekpunt is het Catharina Hoes aan de Lambertistraat. De wandeling start om 13.00 uur en de kosten bedragen 7 euro per persoon, te betalen bij aanmelding, Inbegrepen zijn een kop soep met stokbrood onderweg en koffie en vlaai bij terugkomst. Inschrijven kan tot en met 23 maart bij: Drukkerij Schreurs, Graverstraat 68, Sigaren Magazijn Meertens, Zonstraat 75, Optiek Bemelmans, Markt 28, Chocolaterie Bruns, Veldhofstraat 41 en Piet Schepers, Akerstraat 114, of tel. 045-5410761.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen