Nieuwe asfaltlaag op weg van Herkenrade naar Bruisterbosch in Sint Geertruid

Print
Nieuwe asfaltlaag op weg van Herkenrade naar Bruisterbosch in Sint Geertruid

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Sint Geertruid -

De gemeente Eijsden-Margraten start op maandag 1 april met onderhoudswerkzaamheden aan de Bruisterboschweg in Sint Geertruid. Er komt een nieuwe asfaltlaag op de weg tussen de kernen van Herkenrade naar Bruisterbosch.

Bij de onderhoudswerkzaamheden wordt de asfaltverharding, kantopsluitingen, goten en markeringen op de weg tussen de kernen Herkenrade en Bruisterbosch vernieuwd.

De Bruisterboschweg wordt volledig afgesloten, omdat de werkzaamheden in één keer worden uitgevoerd. Het verkeer kan hinder ondervinden van de werkzaamheden. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Op uiterlijk 1 mei is de rijbaan weer bereikbaar voor bestemmingsverkeer. De volledige afronding van de werkzaamheden staat gepland voor uiterlijk 30 mei.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen