Vijf kilo hennep en grote som geld in woning: 2 verdachten aangehouden

Print
Vijf kilo hennep en grote som geld in woning: 2 verdachten aangehouden

Afbeelding: Politie Kerkrade/Instagram

Kerkrade / Eygelshoven -

In een woning in Kerkrade heeft de politie vrijdag een grote hoeveelheid drugs aangetroffen en een flinke som geld.

In de woning stuitte de politie op 5.596 gram hennep en 541 gram hasj. In verborgen ruimtes in het pand werd nog eens 27.500 euro aangetroffen.

Twee personen zijn aangehouden. Een van hen probeerde nog te vluchten, maar agenten wisten ook deze verdachte in de kraag te vatten. De politie kwam de verdachten op het spoor na een anonieme tip.

Het geldbedrag is in beslag genomen, omdat de legale herkomst ervan niet kon worden aangetoond. De drugs zullen worden vernietigd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Na een anonieme tip bleken twee verdachten niet een bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Één verdachte koos het hazenpad maar werd zorgvuldig opgevangen door onze collega. In de woning in Kerkrade werd 5596 gram hennep en 541 gram hasj aangetroffen. Daarnaast bleek dat er o.a. in verborgen ruimtes een bedrag van €27.500 werd aangetroffen. Het bedrag werd in beslag genomen aangezien de legale herkomst niet aangetoond kon worden. De verdachten werden aangehouden en de verdovende middelen in beslag genomen. Herkent u dat 'niet pluis' gevoel in de wijk? Schroom niet om contact met ons op te nemen. #nietrennen #hennep #veiligheid #ondermijning # #overlast #anoniemetip #politie #instapolice

Een bericht gedeeld door Politie Kerkrade (@politie.kerkrade) op