Kaartverkoop van Pinkpop van start

Print
Kaartverkoop van Pinkpop van start

Afbeelding: Harry Heuts

Landgraaf -

De kaartverkoop voor de vijftigste editie van Pinkpop is zaterdag begonnen. Vanaf 10.00 uur gingen de kassa’s voor de festivalbezoekers open.

Woensdag werd de line-up van het festival in Landgraaf gepresenteerd in Amsterdam. Headliners dit jaar zijn Mumford & Sons op zaterdag, The Cure op zondag en Fleetwood Mac op maandag. Ook Armin van Buuren, Bastille, Lenny Kravitz, Jamiroquai, Elbow en Major Lazer staan op het affiche.

Lees ook:Pinkpop 50 jaar, maar waar is de kers op de taart?

De jubileumeditie van Pinkpop vindt plaats van 8 tot en met 10 juni op evenemententerrein Megaland in Landgraaf. De prijzen voor de kaarten blijven gehandhaafd: de officiële prijs voor een weekendkaart voor drie dagen inclusief camping 220 euro en voor een dagkaart 100 euro, beide exclusief servicekosten.

Abonneer je op onze podcast via Spotify, iTunes of Stitcher.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen