Kiek Mer uit Grathem brengt blijspel op de planken

Print
Kiek Mer uit Grathem brengt blijspel op de planken

Afbeelding: Toneelvereniging Kiek Mer

Grathem -

Toneelvereniging Kiek Mer uit Grathem staat in april op de planken met het blijspel ‘t is bingo oppe camping’ van Evelien Evers.

Korte inhoud:

Tjeu gaat tegen wil en dank samen met zijn vrouw Bets mee naar de camping. Dat hij er geen zin in heeft laat hij goed merken. Hij moppert op alles en iedereen en hij is verre van gezellig om mee op vakantie te gaan. Zijn mopperbuien worden nog versterkt omdat hij zojuist ontslagen is na een reorganisatie. Ook de buren op de camping vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Eén stel heeft hun cavia Herman mee genomen op vakantie. Wie doet er nu zo iets? En dan ook nog al die visite op je vakantie. De relaties tussen de campinggasten komen flink onder spanning te staan wanneer deuren niet maar de fles wel open gaat. En Herman, die ziet alles met lede ogen aan en denkt er het zijne van.

De uitvoeringen zijn op vrijdag 12 april om 20.00 uur, zaterdag 13 april om 20.00 uur en zondag 14 april om 14.00 uur. Locatie is het meetingpoint De Nassaurie in Grathem.

Kaarten zijn vanaf 30 maart te koop bij: Bie Smidje, Gulden Eind 9 in Grathem. Telefonisch reserveren vanaf 1 april bij Maurice via tel. 0475-452921 (na 18.00 uur). Meer info is ook te vinden op de Facebookpagina van Toneelvereniging Kiek Mer.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje