Komische theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’ over omgaan met kinderen

Print
Komische theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’ over omgaan met kinderen

Het opvoeden van en omgaan met kinderen kan een hele uitdaging zijn. Afbeelding: stichting Positief Coachen

Hout-Blerick -

De theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’ van de stichting Positief Coachen komt op 12 april naar Hout-Blerick. Het komische stuk is bedoeld voor iedereen die kinderen heeft of begeleidt: ouders, maar ook leraren en sporttrainers.

Het is een voorstelling vol herkenbare situaties. Hoofdpersoon is een vader die een andere, meer positieve, aanpak probeert bij zijn zoon. Zowel thuis als op school en bij de sportclub. De praktijk blijkt echter weerbarstig, waardoor de spanning tussen beiden steeds hoger oploopt.

De voorstelling reist door het hele land en krijgt goede respons. Een onafhankelijk bureau heeft becijferd dat bezoekers het stuk tot nu toe gemiddeld met een 8 waarderen. Ook eerdere producties van de stichting Positief Coachen – ‘Wel winnen hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo’- vielen goed in de smaak bij het publiek. De hoofdrol wordt vertolkt door Ewald van Kouwen, die ook in de vorige voorstellingen speelde.

‘Pap, doe normaal!’ is vrijdag 12 april te zien in Zalzershaof in Hout-Blerick, de voorstelling duurt ongeveer vijf kwartier. Door een bijdrage van de gemeente Venlo is de entreeprijs gereduceerd van 17,50 naar 5 euro. Kaarten zijn hier te bestellen. De voorstelling wordt aangeboden door Samenspel Hout-Blerick, een samenwerkingsverband tussen de verenigingen HBSV en Volharding, basisschool De Springbeek, Brood en Spelen, de Dorpsraad, Kindervakantiewerk, De Poerker, Fanfare de Echo en de gemeente Venlo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen