Komische theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’ over omgaan met kinderen

Print
Komische theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’ over omgaan met kinderen

Het opvoeden van en omgaan met kinderen kan een hele uitdaging zijn. Afbeelding: stichting Positief Coachen

Hout-Blerick -

De theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’ van de stichting Positief Coachen komt op 12 april naar Hout-Blerick. Het komische stuk is bedoeld voor iedereen die kinderen heeft of begeleidt: ouders, maar ook leraren en sporttrainers.

Het is een voorstelling vol herkenbare situaties. Hoofdpersoon is een vader die een andere, meer positieve, aanpak probeert bij zijn zoon. Zowel thuis als op school en bij de sportclub. De praktijk blijkt echter weerbarstig, waardoor de spanning tussen beiden steeds hoger oploopt.

De voorstelling reist door het hele land en krijgt goede respons. Een onafhankelijk bureau heeft becijferd dat bezoekers het stuk tot nu toe gemiddeld met een 8 waarderen. Ook eerdere producties van de stichting Positief Coachen – ‘Wel winnen hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo’- vielen goed in de smaak bij het publiek. De hoofdrol wordt vertolkt door Ewald van Kouwen, die ook in de vorige voorstellingen speelde.

‘Pap, doe normaal!’ is vrijdag 12 april te zien in Zalzershaof in Hout-Blerick, de voorstelling duurt ongeveer vijf kwartier. Door een bijdrage van de gemeente Venlo is de entreeprijs gereduceerd van 17,50 naar 5 euro. Kaarten zijn hier te bestellen. De voorstelling wordt aangeboden door Samenspel Hout-Blerick, een samenwerkingsverband tussen de verenigingen HBSV en Volharding, basisschool De Springbeek, Brood en Spelen, de Dorpsraad, Kindervakantiewerk, De Poerker, Fanfare de Echo en de gemeente Venlo.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje