Sportieve jubilarissen in het zonnetje gezet

Print
Sportieve jubilarissen in het zonnetje gezet

Wiel Braun (links) en Martin Coort. Afbeelding: TLV Tegelen

Tegelen -

Trim- en loopvereniging Tegelen heeft tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering de duurlopers Martin Coort (87) en Wiel Braun (75) gehuldigd vanwege hun 40-jarig lidmaatschap.

Beide heren begonnen met duurlopen bij de AVT Lopersgroep en zijn nog steeds actieve duurlopers. Martin Coort heeft enkele jaren geleden tijdens de Venloop nog de halve marathon gelopen. Wiel Braun doet ook nog steeds wielrennen. Het hardlopen in groepsverband spreekt beide heren zeer aan.

Belangstellenden die ook interesse hebben om op zondagmorgen sportief bezig te zijn, kunnen zich aansluiten. De lopers komen op zondagmorgen om 9.00 uur bijeen bij de Tegelse tennisbanen aan de Snelle Sprong.

Kijk voor meer info op de website

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen