Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Dit artikel is voor abonnees. Verder lezen?

Pasta om te verleiden, daar is al veel over geschreven

Pasta om te verleiden, daar is al veel over geschreven

Hou je maaltijd puur en simpel luidt de gouden tip van Angelica Bemelmans (59) uit Puth. Met haar Italiaanse roots en passie voor lekker eten runt ze een kookstudio waar deze pasta puttanesca topfavoriet is.

Zo lekker als ik in Italië gegeten heb, krijg ik het thuis nooit! Als Angelica Bemelmans (59) elke keer een euro had gekregen na het horen van deze verzuchting, was ze rijk geweest. „Mijn advies? Begin eens met het wéglaten van een heleboel ingrediënten. Hou je maaltijd puur en eenvoudig. Gebruik kwalitatieve producten zoals een goede olijfolie en veel verse producten”, benadrukt de Limburgse met Italiaanse roots. In haar kookstudio ‘Koken met Passie’ in Puth schuift ze met geoefende hand een berg ...