Gouden PREZO-keurmerk voor Proteion

Print
Gouden PREZO-keurmerk voor Proteion

De medewerkers van Proteion namen het keurmerk in ontvangst. Afbeelding: Gerard Verhagen

Horn -

De medewerkers van Proteion hebben vorige week het gouden keurmerk PREZO in ontvangst mogen nemen, uitgereikt door Perspekt.

Perspekt concludeert dat het ‘goed leven’ op allerlei fronten is bij Proteion. Wiel Ploegman, voorzitter Raad van Bestuur bij Proteion: „Dat we dit gouden keurmerk krijgen, is vooral een verdienste van onze medewerkers. Zij maken het elke dag waar voor onze cliënten. Onze zorg- en dienstverlening is kwalitatief in orde. Dat bevestigt ook Perspekt door ons het gouden PREZO keurmerk toe te kennen. Het PREZO-keurmerk focust voornamelijk op het welbevinden van cliënten. Iedereen mag erop vertrouwen dat onze basiszorg goed is. Maar een dag nét een beetje meer glans geven, dat doe je met andere dingen. Met aandacht, contact of een activiteit. Zo maak je een dag bijzonder voor iemand. Dat heeft Perspekt ook bij ons terug gezien en daar zijn we blij mee.”

Perspekt is een kwaliteitsinstituut in de zorg. De stichting ondersteunt sinds 2003 organisaties binnen de langdurige zorg in het verder ontwikkelen van hun kwaliteitsdenken. PREZO (PREstaties in de ZOrg) is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat zorgorganisaties en hun medewerkers helpt om optimale zorg en ondersteuning te leveren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen