Begeleide vliegreizen, zorgeloos op vakantie!

Print
Begeleide vliegreizen, zorgeloos op vakantie!

Afbeelding: Het Zuiden & Jacobs Reizen

Altijd een vaste reisbegeleider nabij die u tijdens de hele vakantie met raad en daad terzijde staat. Gegarandeerd vertrek uit Limburg vanaf een opstapplek bij u in de buurt. Verblijf in een zorgvuldig geselecteerd hotel. Bijna alle excursies inbegrepen. Keuze uit meer dan 100 vertrekdatums naar een groot aantal bestemmingen in en buiten Europa. Alleen dit al zijn vijf redenen waarom steeds meer reizigers met volle overtuiging kiezen voor een specialiteit van Het Zuiden & Jacobs Reizen: een van A tot Z begeleide vliegvakantie.

Het ultieme vakantiegevoel overspoelt u al dicht bij huis. Want u wordt vanaf de door u gekozen opstapplaats in de buurt met een luxe touringcar naar de luchthaven gebracht en na afloop van de reis uiteraard ook weer opgehaald. Geen zorgen over vervoer en parkeren dus - het is van meet af aan ontspannen en genieten geblazen. En aan boord van onze bus kunt u al kennismaken met uw medereizigers. Voornamelijk Limburgers onder elkaar, dat staat doorgaans garant voor veel gezelligheid.

Hele reis vaste eigen reisbegeleider

Met de reisgroep gaat ook een van onze eigen ervaren reisbegeleiders mee, die zich van de eerste tot de laatste minuut van uw vliegvakantie over u zal bekommeren. Daardoor bent u altijd verzekerd van ondersteuning, zorg en aandacht. Of het nu gaat om hulp bij het vinden van uw weg op het vliegveld (vertrekhal, incheckbalie, gate), het invullen van een formulier, het verlies van een paspoort, een onverhoopt bezoekje aan een buitenlandse dokter enzovoort, uw reisbegeleider staat bij vragen en calamiteiten 24 uur per dag voor u klaar. Ook bij behoefte aan gewoon een praatje of tips, uiteraard alleen als u er gebruik van wilt maken. We durven ondertussen gerust te stellen dat deze extra service gedurende de volledige reis een heel belangrijke reden is waarom reizigers kiezen voor Het Zuiden & Jacobs Reizen. 

Snel ter plekke

Het gemak dient de mens en daarom laten we uw reis direct bij u in de buurt beginnen. We hebben opstapplaatsen in heel Limburg: Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Urmond, Sittard, Echt, Roermond, Weert en Venlo. En een groot voordeel van reizen met het vliegtuig is dat afstanden supersnel kunnen worden overbrugd. Daardoor kunt u langer optimaal van uw vakantie genieten en u mag erop rekenen dat we er in die periode alles aan zullen doen om uw begeleide vliegvakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. 


Veel excursies inclusief 

Op de plaats van bestemming werken we altijd samen met lokale deskundige gidsen. De meeste excursies zijn inbegrepen. Die zijn bijzonder gevarieerd en bieden voor elk wat wils. Maar gaat u liever een dagje op eigen gelegenheid op ontdekkingstocht in de omgeving? Dat kan natuurlijk ook. Er geldt voor u geen enkele verplichting. Vrijheid blijheid, ook dat hoort bij het ultieme vakantiegevoel. Daarom zijn deze reizen zowel geschikt voor de ervaren als onervaren (vlieg)reiziger.


De betere hotels

Waar u ook van verzekerd kunt zijn, is dat u logeert in de betere hotels. Bij Het Zuiden & Jacobs Reizen leggen we als het om het selecteren van accommodaties gaat de lat hoog. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar het prachtige 4* hotel Delfino dat boven de Golf van Napels wel tegen een rots lijkt geplakt. Of het luxe all inclusive hotel aan de kust van Agadir, waar u verblijft tijdens uw excursiereis naar Marokko. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. KWALITEIT en COMFORT schrijven we met hoofdletters. Ons ervaren reisteam gaat regelmatig op pad om te controleren of bestemmingen en hotels nog wel aan onze strenge eisen voldoen. 

Inspirerende vakantiebestemmingen

Bij Het Zuiden & Jacobs Reizen heeft u de keuze uit tal van vakantiebestemmingen, zowel binnen als buiten Europa en zowel bekend als verrassend.  Flaneren over het Rode Plein in Moskou? Capri zien bij zonsondergang?  De rituelen bij de Klaagmuur in Jeruzalem aanschouwen? Deze en nog veel meer wensen laten wij voor u in vervulling gaan. Ter inspiratie alvast een greep uit ons aanbod: Spanje (Andalusië, Mallorca en Madrid), Italië (Rome, Sicilië, Sardinië, Apulië, Calabrië en Amalfikust) Griekenland (Corfu, Chalkidiki, Rhodos), Madeira, Malta, Kroatië, Moskou en Sint-Petersburg, Marokko, Israël en veel meer!

Ook enthousiast geworden?  Kijk voor ons complete overzicht aan begeleide vliegreizen op www.zuidenjacobsreizen.com

Uw vakantie perfect organiseren is onze passie!