Infoavond met adviezen voor energiebesparing

Print
Infoavond met adviezen voor energiebesparing

Welke energiebesparende maatregelen zijn zinvol? Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Roggel -

Leudal Energie houdt, met ondersteuning van de Gemeente en Rabobank, op dinsdag 26 maart een informatieavond met als thema ‘waardevolle adviezen voor energiebesparing’. Locatie is het Business Centrum Leudal, aan Markt 6 in Roggel.

In de gemeente Leudal staan veel woningen uit de periode waarin stroom en gas goedkoop waren en waarin klimaatverandering een onbekend woord bij Scrabble was. Juist deze woningen zijn de moeite waard om te verbeteren. Wie in zo’n oude(re) woning woont, is met name welkom bij deze avond, die verder voor iedereen vrij toegankelijk is.

Tegenwoordig hoor je veel over energiebesparende maatregelen: isoleren, zonnepanelen, warmtepomp. Maar is zo’n investering wel de juiste in een specifieke situatie? Hoe moet dat dan betaald worden? En wat betekent dat voor de energierekening en voor het comfort?

Deze avond gaat het over de mogelijkheden en valkuilen van de energiebesparende maatregelen die wellicht bekend (isolatie) en minder bekend (warmtepomp) zijn. Ook komt het financiële aspect aan bod. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Meer info vind je hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen