Hét Preventie Team Starter van het jaar in Venray en Horst aan de Maas

Print
Hét Preventie Team Starter van het jaar in Venray en Horst aan de Maas

Afbeelding: Ina Leppink, Peter Derks, Susan Stevens, Mischa Winkelhag, Harold Stevens en Jan Loonen. | © gemeente Venray

Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Geijsteren / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst -

Hét Preventie Team uit Wanssum is gekozen tot Starter van het jaar 2018 in de gemeenten Venray en Horst aan de Maas. Het bedrijf is gevestigd in Wanssum en biedt begeleiding op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en bewustwording.

Andere kanshebbers voor de titel waren Hippe Kip Kindermode, EWS Solutions en Melior Bewind en Financiële coaching. Hét Preventie Team beschikt over een psychosociaal therapeut, voedingsdeskundige, fysiotherapeut en personal trainer en biedt zo het complete palet van mentale en fysieke begeleiding die nodig is om verandering van leefstijl tot stand te brengen.

Initiatief Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform. De genomineerden gaan in gesprek met wethouders en ondernemers uit beide gemeenten en de Rabobank.

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg