Eerste bloemen gelegd op plek schietpartij Utrecht

Print
Eerste bloemen gelegd op plek schietpartij Utrecht

Een vrouw steekt een kaarsje aan op het 24 Oktoberplein. Afbeelding: ANP

Op het 24 Oktoberplein in Utrecht waar maandag de dodelijke schietpartij plaatsvond zijn de eerste bloemen gelegd. Ook de internationale pers is aanwezig.

Cameraploegen uit onder meer Duitsland, Groot-Brittannië, België en Tsjechië maken opnames op de plek rond de trambaan.

De politie is niet meer aanwezig.

De schietpartij vond maandag plaats in een tram. Deze rijdt weer volgens de dienstregeling. Bij de opstaphalte vlakbij de plaats van het incident zijn ook bloemen neergelegd. Tramreiziger Jeroen is maandagochtend bij de halte. Hij vindt ,,dat we ons niet moeten laten tegenhouden door wat er gebeurd is”. Hij was maandag bij zijn vriendin, die op de Beneluxlaan woont, vlakbij waar het geweld plaatsvond. Hij zegt dat het allemaal wel erg dichtbij kwam en ,,dat is wel eng”.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen